05 junio 2009

Senyors candidats, són Europees i no primàries

PP i PSOE, perquè són els únics que pareix que es presenten a les Eleccions Europees, han protagonitzat una campanya electoral lamentable. En lloc de parlar de la Unió Europea i de què es pot fer per millorar-la i reactivar-la, els dos grans partits, serà per afiliats, ens han abocat a un creuament de declaracions acusatòries on només s'ha apel·lat constantment als instints més primaris.

La raó s'ha quedat fora del debat polític i s'ha fet referència constantment a la por, el sexe i la violència dialèctica. Que si Fabra es gita o es dixa de gitar amb Rajoy i Camps. Que si Zapatero va amb avió militar als mitins. Que si uns fumen marihuana o prenen al·lucinògens. En definitiva, una campanya vergonyosa que obtindrà el premi de l'abstenció.

I quan diumenge a la matinada ixquen els resultats i es done guanyador a un o altre partit. La veritat és que haurem perdut tots. Una participació inferior al 50% és antidemocràtica ja que no reflectix les demandes de la societat. I la culpa l'hauran tinguda el PP i el PSOE. Eixa irresponsabilitat i el tot val per desqualificar al contrari ha fet que la societat es desencise d'Europa i ha tornat a embrutar la política. Tants anys de fons estructurals i de cohesió per a cagar-la en 15 dies.

Senyors candidats, són Europees i no primàries. Vostés seran els culpables de tot el que li passe a Europa.

www.canviemlarealitat.com
Publicar un comentario