10 junio 2009

Exclusiva: Intent de boicot a la manifestació Contra la Corrupció

El PP ja ha engegat tota la seua maquinària per boicotejar la concentració Contra la Corrupció per protegir al seu líder, el president de la Generalitat Francesc Camps.

L'Intendent General Jefe de la Policia Local de València ha enviat un escrit a la Delegació del Govern assegurant que la concentració de dissabte és incompatible amb els actes del Corpus Christi que es celebren durant tot el cap de setmana a la zona de la Catedral. Per això soliciten, i cite textualment al cap del la policía, "que dicha concentración se desestime en la Plaza de la Virgen y entorno durante el periodo del sábado y el periodo de otras posible peticiones en el periodo de viernes 12 y domingo 14".

A més, el braç executor de Rita Barberà afig com argument que "ya que por las características que revisten esta clase de manifestaciones entrarían en franca colisión con la libertad de otros ciudadanos que también desean expresar la tradición milenaria del Corpus Christi de la ciudad de Valencia, de hondo arraigo entre los valencianos y de enorme interés cultural".

Escandalosa argumentació. Ací hi han diferents coses per valorar:
La primera: La Delegació del Govern envia a l'Ajuntament la petició del Col·lectiu contra la Corrupció, per vorer el seu parer. El Govern no pot prohibir ninguna manifestació presentada en temps i forma perquè és un dret constitucional. Només ho pot fer en casos molt concrets, quan es puguen provocar incidents. Què fa el cap de la policía de València?, doncs argumentar que "por las características que revisten esta clase de manifestaciones entrarían en franca colisión con la libertad de otros ciudadanos". L'estratègia de l' esbirro de Rita és criminalitzar des d'un primer moment a la gent que acudirem. Que no podrem compartir el centre de la ciutat amb la gent que veu el Corpus? O tal volta tenen por que s'assabente tothom del que ha fet Camps? Inclosos els seus votant que estaran al Corpus.

La segona: la delegació envia la proposta de concentració el dia 29 de maig. Fins al dia 7 de juny, 10 dies després no contesten a la petició. S'ha demorat un poc, més quan la seua intenció és que es prohibisca la concentració. Què tal volta han volgut parar la concentració a l'últim moment per deixar el col·lectiu sense marge de maniobra?

La tercera: la ciutat és de tots i la concentració s'ha fet en temps i forma. Ni hi ha perill d'incidents, ni el lema de la concentració està fora de la Constitució. Som gent civilitzada i podrem compartir els carrers per expressar els nostres pensaments. Uns, pel seu amor a Déu, i altres per unes institucions públiques més transparents.

La delegació del Govern no ha dit res al respecte. Dissabte a les 19 hores, i ara amb més força que mai, Contra la Corrupció-Camps dimissió.

Ací teniu l'escrit del cap de la Policia a la Delegació del Govern. Piqueu damunt per llegir-la millor.www.canviemlarealitat.com
Publicar un comentario