18 noviembre 2008

Sis coses sense importància que et fan sentir feliç

No soc molt de parlar de coses meues, però m'arriba des de Cornadas Para Todos aquest meme preguntant-me per sis coses sense importància que em fan més feliç. I com li devia una, trenque la tradició. Allà van les sis coses:

-Empalmar almenys un parell de dies ben lluny d'un ordinador.
-Passejar pel casc antic d'una ciutat desconeguda per a mi.
-Prendre unes canyes al migdia a la terrassa d'un bar i que vinguen acompanyades d'una tapa no demanada (com deu ser). Millor amb bona companyia i, si es al casc antic d'una ciutat desconeguda, pràcticament insuperable.
-Llegir bones novel·les negres contemporànies.
-Descobrir una nova banda de joves que em faça sentir que el rock es ben viu i prenga amb la seua música els meus reproductors durant unes setmanes.
-No haver acabat de vore les sis temporades de The Wire i confirmar que pots començar a vore de nou Los Soprano gaudint tant o més que la primera vegada.

Bé. Em pense que no he sigut massa poètic (sóc prou avorrit) i que no he captat ben bé el joc, però la feina ja està feta. I ara, com toca amb els memes, li l'encomane a Ajenjo, Alejandro, Benet, BSN, Julio y Ms Nice (tocaven sis), que continuaran amb això si els abellix.

Publicar un comentario