03 noviembre 2008

Quina partida!

Alló lògic, tenint en compte que no sóc un gran seguidor de pilota, és que veient ahir com Genovés II espremia el seu físic per a tractar de batre Álvaro en la Final Individual d'Escala i corda, les meues simpaties hagueren estat amb ell. No obstant això, des que en 1995 desitjara amb totes les meues forces que Genovés (pare) remuntara en la seua última partida al, ja llavors, més que prometedor pilotari de Faura, i que aquell desig es complira en una de les partides més memorables de la història, sempre m'he sentit afectivament en deute amb Álvaro. Ahir també, encara que el seu extraordinari i intel·ligent joc fera per moments paréixer que la seua victòria no fóra tan "justa" com ho hauria sigut la del seu rival. Però no va ser així. Quede ací la meua felicitació a Álvaro, i ànims a Genovés II, que jugant com ahir ho va fer, tornarà a estar ací, segurament comptant ja amb el meu suport.

Detalls: Es dilucidava ahir en eixa partida del principal esport autòcton el guanyador del Trofeu president de la Generalitat, però Camps, que no falta en cap entrega de premis de barquets, cotxes o motos, o que es desplaça amb tota la seua cort i amb els gastos pagats a veure jugar al València CF allà on dispute qualsevol partit mínimament trascendent, no va aparéixer per allí. Si van estar en canvi els líders del PSPV i del Bloc (si va estar la líder d'EU no vaig poder veure).

Cap periòdic valencià -especialitzat o no- amb edició electrònica es va fer ressò del resultat en la jornada d'ahir. Alguns gratuïts no ho citen ni hui.

PD: La foto de dalt la signa Miguel Ángel Montesinos per a la galeria de la partida que ha publicat hui Levante-EMV.

Publicar un comentario